Екип

Таня Стоянова

Таня Стоянова

Таня Стоянова

Казвам се Таня Стоянова и съм част от екипа на Хермес Медиа от близо 18 години. През това време съм била свидетел и пряк участник в развитието и усъвършенстването на структурата.
Имам икономическо образование и магистратура по ПР.
Специализирала съм се в областта на външната реклама. От мен можете да очаквате професионален анализ, планиране, реализация и контрол на рекламните кампании в този канал.
Невъзможно?! Това просто значи че все още не е намерено решение!

Елена Пешич

Елена Пешич

Елена Пешич

Специалист  Маркетинг, Реклама, Връзки с обществеността, организатор на събития с 6-годишен професионален опит. Висше образование – магистър „Философски факултет” Ростовски Държавен Университет. Ако държите да изградите добър личен или корпоративен имидж, организирайте поне 2-3 кампании през годината, насочени към потенциалните Ви партньори, клиенти или конкуренти. Аз съм на Ваше разположение!

Ваня Карачанова

Ваня Карачанова

Ваня Карачанова
Рекламен специалист с 10 годишен опит в комплексното рекламно обслужване, работила в различни свери на рекламата. Интернет, телевизия, радио, вестници и списания. Печатна и сувенирна реклама.

Катерина Жилева

Катерина Жилева

Катерина Танчовска
Казвам се Катерина Жилева и съм част от рекламния екип на “Хермес медия” от близо 5 години. Завършила съм магистратура в специалностите “Социология и политически науки”, “Счетоводство и контрол” и паралелно с тях имам допълнителна квалификация в специалност “Журналистика”. Това ми дава по-широк поглед както върху чисто търговските процеси, така и в прецизирането на рекламното послание. За мен е важно не клиент на всяка цена, а едни достойни, коректни и чисти бизнес и лични отношения. “Клиентът е винаги прав”, но аз съм готова да го насоча, да му дам професионалното си мнение и съвет, да създадем рекламната концепция заедно!

0886 75 80 20