Marica za venata
Специализирано издание на вестник Марица, посветено на Жената

Имате ли страх от високото?  Не му се поддавайте, а носете токчета.  Иконата Мерилин Монро го е казала най-добре: “Дайте на едно момиче правилните обувки и то ще превземе света”. 8 март е още един повод да си припомним, че пътят към баланса понякога минава през нестабилността, а в слабостта се крие изненадваща сила.  Време да се поглезите, да отбележите женския празник с шампанско и приятелки или просто да се впуснете в любимите си занимания. В унисон с вълнуващото събитие ние сме ви подготвили модни съвети, за да освежите гардероба си, отговор на вечния въпрос – „Какво искат жените?“, както и предложения за свободното време.

Свали Марица За Жената

Стилни с малък бюджет

Не е задължително да похарчите милиони, за да изглеждате забележително в офиса или на купона. При попълването на
гардероба съществуват различни хитрини, които хем ще ви направят прекрасно облечени, хем няма да вкарат в риск месечния ви бюджет.

Какво искат жените

Сложни същества са жените – така ни определят редица изтъкнати имена от сферата на психологията, но на това се дължат и хиляди факти с хилядолетна история. За да видим какъв е отговорът на въпроса, може би трябва да разгледаме жената в отделните аспекти на живота.

Как да влезем бързо във форма

Стилни с малък бюджет

 8+1 съвета от експертите на “Марица”

Свали  цялото издание Марица За Жената.