Какво можем
да направим за вас

Комплексно маркетингово обслужване

Тук, за да ви помогнем в изграждането на силен и устойчив бизнес, като ви предоставим широка гама от маркетингови услуги, които покриват всички аспекти на вашата компания.

PR кампании

Предоставяме комплексни PR услуги, насочени към изграждането на положителен образ на вашия бранд, укрепването на връзките с целевата аудитория и повишаването на вашата видимост в обществеността.

Mедийно обслужване

Разработваме и водим цялостни медийни кампании, насочени към различни канали, за да гарантираме широка видимост и привличане на внимание.

Какво ни прави уникални

Какво ни прави уникални

Партньорството ни с информационния лидер „Марица” ни позволява да работим с доказани специалисти във всяка област на обществения и икономическия живот. Журналисти, дизайнери, фотографи и видеооператори са на разположение на екипа ни, за да отговорим и най-високите очаквания на клиентите ни бързо и ефективно.

„Хермес медиа” е сред водещите медийни партньори на българския бизнес. С нашите умения и възможности в рекламата ние гарантираме, че вашите продукти и услуги ще стигнат до възможно най-голям брой потребители. 

Специализирани издания на вестник Марица

Регистрирай се за да получаваш безплатно специализираните издания на вестник Мавица.

Адрес

4000 Пловдив
бул. “Цар Борис III Обединител” № 36

Телефони

Copyright © 2024 Divi. All Rights Reserved.