Попитали навремето един стар шофьор коя кола е за предпочитане – москвич или жигули. Последвал мъдрият отговор: Най-добра е новата кола!

Тази приказка от соца изглежда важи и до днес. Сега отвсякъде ни заливат с оферти за нови и употребявани, скъпи и евтини автомобили. Но всеки би предпочел да кара кола „първа ръка“, стига да му е по джоба. Приложението „Марица Авто“ дава полезна информация за различните алтернативи пред шофьорите, търсещи автомобил. Няма как да минем и без най-новите предложения от автосалоните по света.

Естествено, най-сериозният дебат сред водачите сега е за модерните автомобили – хибрид или електрически да изберем, за да сме по-мобилни и по-доволни от покупката. Без да натрапваме мнението си, ще ви предоставим информация за плюсовете и минусите на всеки един вид от тези превозни средства. Ще ви запознаем с възможностите за придобиване на личен автомобил на лизинг, с удоволствието да караш електрически велосипед или тротинетка, както и с ползите от видеорегистратора, инсталиран в колата.

Тук ще намерите и данни за възможностите за ползване на екологични превозни средства като модерните електрически велосипеди и тротинетки.

Ще ви разкажем кой е превозвач номер 1 в градския транспорт на Пловдив, изпълняващ курсовете си на над 90 процента. Ще ви запознаем и с гумаджията Деян, който ще ви даде безценни съвети как да запазите в добро състояние за по-дълго „обувките“ на колата.

И не на последно място ще разберете от първо лице как жените си избират автомобил, когато влязат в автосалона.

Приятно четене, автоманиаци!