Домът е там, където е сърцето ти.


А кои са новите тенденции, които влагат строители и проектанти в съзиданието на това свещено за българина място? Това ще научите от поредния ни брой, в който ви разказваме за една къща в Тоскана, трансформирана умело от арх. Виктор Василев, пловдивчанина, покорил с таланта си столицата на дизайна Милано.
Имотният пазар в България през 2023 година ще бъде добър – това е оптимистичната прогноза на брокерите в началото на тази година. Анализите на макроикономисти, които консултират Националното сдружение „Недвижими имоти“, показват, че това, което би повлияло на имотния пазар, е покачването на лихвите. Какви са другите промени – по темата даваме думата на пловдивските брокери. Как да инвестираме в един имот и да постигнем възвръщаемост – това ще научите от експерта Климент Робев.
В „Марица Дом“ ще ви покажем и най-актуалните инвестиционни жилищни проекти под тепетата. Сред тях прави впечатление един смел проект, наречен Maritsa Riverside Residence, който е напът да преоткрие очарованието на
живота сред природата, в близост с река Марица.
Четете новия брой на „Марица Дом“ внимателно и с удоволствие. Вярваме, че всяка страница ще ви е интересна и
полезна, за да превърнете вашата къща или апартамент в истински дом.