Имате ли си хоби?

Ако отговорът е не, това издание е точно за вас. Със сигурност статиите в тази книжка ще разпалят страстта ви да се занимавате с нещо извън работата си ей така – само за удоволствие. А ако все пак сте много заети и не искате да си губите времето с безплатни дейности за кеф, поне може да разлистите ​„Марица Хоби“ и да се насладите на историите в него.

Защото в следващите страници ще научите много интересни неща за известни и нетолкова познати хора, които са обединени от една обща страст – да вършат нещо, което не им носи печалба, а удоволствие. А когато хобито ти е да помагаш на другите, без да търсиш отплата, това вече е истинското себеотдаване.
За всеки любимото занимание е различно. Един дава нов живот на захвърлени автомобили, друг колекционира интересни предмети, трети отглежда градини с цветя. Именно това са героите на безплатното издание „Марица Хоби“. В него ще научите още как компютърен спец се превърна в повелител на комиксите, а бивш кмет обиколи света с необикновеното си хоби. Гостува ни и един актьор, който благодарение на любимото си занимание е създал най-богатия Музей на магията. Ще се разбули и тайната кой български управник от години помага на роден журналист да попълва колекцията си.
Само разгърнете страниците и ще видите, че ще “погълнете” написаното в тях на един дъх.

А и не забравяйте, че четенето е едно
от най-разпространите хобита!