На крилете на вдъхновението се носят великолепните героини в новия брой на луксозното приложение на в. “Марица” и “Хермес Медиа” – “За жената”. Това са дамите, които винаги впечатляват. Където и да отидат, стават център на внимание, защото звездите в очите им покоряват, а възторгът им увлича и очарова. Можеш да ги уловиш и задържиш само когато крачиш наравно с тях, защото тяхната религия е пътят напред.
Такива са талантливите архитекти Боряна и Антония Христови, които не спират да мечтаят, да се развиват, да се раздават и да се наслаждават на всичко, което животът и работата им предлагат.
Генът на вдъхновението носи и нашата муза “на висока скорост” – фурията Виолета, която е от малкото жени у нас, които “карат влака”. Тя не вярва в съдбата, кармата, зодиите, нито пък в ретроградния Меркурий, но е имала късмета да открие своето призвание. Вили няма и ден трудов стаж, защото това, което работи, ѝ доставя удоволствие. Компания в новия брой на “Марица за жената” ѝ правят още няколко изключителни дами – Орлина Аспарухова, която е първата българка, лицензиран пилот на въздушен балон, Теодора Шанова, първата жена кранист в Лондон, и гондолиерката Джорджия Басколо.
Да, нежният пол със сигурност държи здраво кормилото, противно на общоприетото мнение, че дамите не са добри шофьори. Автомобилният инструктор Тодор Николов ни уверява именно в това – че те са уверени, ценят своята независимост и се справят умело с предизвикателствата зад волана.
Героините на “Марица за жената” развенчават и още един мит – за красивите жени, които често смятат за глупави. Доказват го нашите пет миски, които с авторитет представят сериозните си професии.
Правят го и двете ни дами в политиката – Тони Стойчева и Венцислава Любенова, които с нежна власт управляват цели районни кметства.
Всички тези крехки същества притежават част от женската сила, способна да промени света. Да им пожелаем успех!